Cultuur

Cultuur maakt je rijker als mens. We laten je binnen en buiten de klas kennis maken met de veelzijdigheid van wat op cultureel vlak te beleven valt. Onze school is een multiculturele leefgemeenschap, alleen al op de speelplaats maak je kennis met een waaier aan culturen. Doorheen je schoolloopbaan ga je op bezoek bij een jeugdauteur, krijg je meerdere toneelvoorstellingen, geniet je van muziek en opera, gidsen we je door musea, etc. Je kan ook zelf jouw muzisch talent ten volle met iedereen delen. Elke twee jaar organiseert de leerlingenraad een free podium. Absoluut hoogtepunt is het schooltoneel waarbij leerlingen van het 4 de , 5 de en 6 de leerjaar onder leiding van een professioneel regisseur een voorstelling begin januari brengen.

Ontdek ook onze schoolkrant

Download: Schakel edtie feb [.pdf]

Meer weten?

Nieuws & update

Opendeurdag 14 mei 2020

In mei gooien wij de deuren open van 16u30 tot 21u. Leerkrachten en leerlingen leiden je samen met je ouders met veel plezier doorheen de school. Het jaarlijks enthousiasme van tientallen leerlingen om erbij te zijn versterkt ons in de overtuiging dat onze school een leef- en leergemeenschap is waar zij zich thuis voelen

Downloads

Leesmateriaal

Wie voor het Sint-Pieterscollege belangstelling heeft, vindt hier het schoolreglement en de onthaalbrochure voor leerlingen van het eerste jaar.

© Sint-pieterscollege Jette

Made in Josworld.org