Begeleiding

Lukt het studeren niet zo goed? Is er iets gebeurd waardoor je niet goed in je vel zit? Op school zijn heel wat mensen bij wie je terecht kan.

 

Leerlingenbegeleiding op school

Heb je nood aan begeleiding, aarzel nooit om iemand aan te spreken. De meest nabije begeleider is jouw titularis. Misschien spreek je liever iemand anders aan? Ook dat kan.

Je kan terecht bij meneer Deprins, bij de schoolverpleegster mevrouw Verbraekel of bij een aantal leerkrachten die als leerlingenbegeleider zijn vrijgesteld. Zij helpen je met je studies of op sociaal-emotioneel vlak.

CLB

Heb je liever begeleiding door iemand buiten de school dan kan je bij het CLB terecht. Het CLB of Centrum voor Leerlingenbegeleiding biedt gespecialiseerde ondersteuning aan leerlingen en hun ouders. Op onze school is op dinsdag en woensdag een CLB-medewerker aanwezig. Jij of je ouders kunnen ook rechtstreeks contact nemen. Alle informatie vind je in het schoolreglement (Leesmateriaal) of via https://www.vclb-pieterbreughel.be/.

Meer weten?

Nieuws & update

Opendeurdag

Ten gevolge van de Coronapandemie en de daaraan verbonden veiligheidsmaatregelen zien wij ons genoodzaakt om de geplande opendeurdagen op te schorten. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. 

Downloads

Leesmateriaal

Wie voor het Sint-Pieterscollege belangstelling heeft, vindt hier het schoolreglement en de onthaalbrochure voor leerlingen van het eerste jaar.

© Sint-pieterscollege Jette

Made in Josworld.org