De directeur

Meneer Lefebvre, is het hoofd van onze school. Hij behartigt het algemeen welzijn. Bij hem zijn ouders steeds welkom voor alles wat het schoolleven aanbelangt. Zijn grote bekommernis is dat het Sint-Pieterscollege een open en vrije school blijft die een degelijke vorming geeft voor hogere studies

Xavier Lefebvre directeur

directie@sint-pieterscollege.be

De adjunct-directeur

Mevrouw Coppens, staat de directeur bij in het algemeen beleid van onze school. Zij draagt er tevens zorg voor dat iedere leerling zich thuis voelt in het Sint-Pieterscollege en de kansen krijgt om zich naar eigen mogelijkheden zo goed mogelijk te ontplooien.

Freya Coppens adjunct-directeur

directie@sint-pieterscollege.be

Het economaat

Het economaat beheert de schoolboekhouding. Het economaat zal je ouders op geregelde tijdstippen rekeningen voorleggen. Je kunt er ook terecht voor het huren van een locker of voor het bestellen van maaltijdtickets.

Christine Bulté econoom

cbu@sint-pieterscollege.be

De prefect

Mevrouw Viceroy draagt er zorg voor dat binnen onze school goede afspraken worden gemaakt voor orde en tucht. Zij staat ook steeds klaar om je te helpen bij allerlei praktische problemen. Ingeval van afwezigheid moet je nadien steeds naar de prefect om een geschreven motief af te geven.

Ann Viceroy prefect

avc@sint-pieterscollege.be

De graadcoördinatoren

De graadcoördinatoren bepalen samen met de directie het pedagogisch beleid van de school. Bij hen kan je terecht met vragen over lessenroosters, proefwerkenregelingen, rapporten, seminaries, enz.

Linda Verdickt graadcoördinator 1ste graad

lvd@sint-pieterscollege.be

Ann Callebaut graadcoördinator 1ste graad

aca@sint-pieterscollege.be

Bram Blancke graadcoördinator 2de graad

bbl@sint-pieterscollege.be

Ilse Vanhemelryck graadcoördinator 2de graad

ivh@sint-pieterscollege.be

Jeffrey De Keyser graadcoördinator 3de graad

jdk@sint-pieterscollege.be

Jasenka Van den Bergh graadcoördinator 3de graad

jvd@sint-pieterscollege.be

Rene Van Noyen graadcoördinator 3de graad

rvn@sint-pieterscollege.be

Heb je een vraag of je wens meer info?

Stuur een e-mail naar aso@sint-pieterscollege.be We helpen je graag verder!