Het oudercomité wil een brug vormen tussen ouders en schoolteam omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede communicatie en een gezonde open sfeer op school iedereen ten goede komt.

Opvoeden gebeurt zowel thuis als op school en een goede dialoog tussen beide is dan ook belangrijk.

We komen een zestal keer per jaar samen in de loop van een schooljaar en bespreken dan samen met de directie een aantal punten die ons als ouders in het bijzonder aanspreken. We organiseren ook een aantal activiteiten per schooljaar. Met de vrijwillige financiële bijdrage van alle ouders steunen we ook jaarlijks een bepaald project op school.

Het oudercomité tracht steeds in naam van alle ouders te spreken en de situatie van alle leerlingen te beschouwen. Wij zijn dan ook blij dat we ouders van diverse achtergronden samenbrengen. Hoe meer verscheidenheid, hoe meer ideeën, meer creativiteit en hoe representatiever we zijn voor Alle ouders van de school.

Hebt u vragen of suggesties, neem dan gerust contact op met ons op ons. U vindt onze contactgegevens in de ledenlijst op deze website. 

Met specifieke vragen over uw kind of individuele problemen kan u echter beter terecht bij de klastitularis, de vakleerkracht, de directie of het team dat speciaal instaat voor de leerlingenbegeleiding.

Graag tot ziens ! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.